2010. augusztus 11., szerda

Az ÉSZKE képviselő-jelöltjei

Ahogy korábban ígértem, napról napra szeretnék nektek, kedves barátaim bemutatni egy-egy ÉSZKE színeiben induló képviselő-jelöltet. A sort holnap, az 1. számú választókörzetben induló hölggyel, Hart Andreával kezdem. Várok mindenkit a Blogra!

Indul a visszaszámlálás!

MÉG 30 NAP ÉS BATTAI NAPOK!


Kedves Barátaim, Ismerőseim!

Engedjétek meg, hogy ezúton hívjam fel figyelmeteket a Battai Napok programjaira! A hosszú évek hagyományaihoz híven idén is szeptember második hétvégéjén szervezzük meg a Battai Napokat, amely 2010-ben több új elemmel is bővül.

Természetesen, jó szokásunkhoz híven idén is megtartjuk a "Jó ebédhez szól a nóta" c. rendezvényünket, amelyen városunk nyugdíjas korosztályára, valamint a mozgáskorlátozottakra gondolva egytálétellel és zenés műsorral kedveskedünk. Az erről szóló meghívót a héten kapják kézhez az érintettek!

Állandó programjaink között új elemként tűnik fel a Battai BORnapok, amelyen az ország több tájáról érkező borászok fogják bemutatni az "isteni nedűt".

Rendhagyó módon tombola is lesz, amin értékes nyereményeket, többek között wellness hétvégéket is lehet majd nyerni! Ezúton is kívánok Nektek sok szerencsét!

A fiatalabb korosztályra gondolva meghívtuk L.L. Juniort, a Unique együttest, a Desperadot és még nagyon sok mindenkit!

Ismét itt lesz Korda György és Balázs Klári! Idén is minden este élő nagykoncertek lesznek, amelyeket a LED falon is figyelemmel lehet majd követni.

A Blogomon ezentúl rendszeresen olvashattok friss híreket, információkat a Battai Napokról.

Szép estét mindenkinek!

VM