2010. augusztus 30., hétfő

1. számú egyéni választókerület

Fazekas Csaba

1. számú egyéni választókerület
Számíthat rám a közüzemi díjak féken tartásában!

Fazekas Csaba vagyok, feleségemmel és kislányommal 22 éve élek Százhalombattán. Felsőfokú Külkereskedelmi és Áruforgalmi szaktanfolyamot végeztem, majd Társasházkezelő képesítést szereztem. Első munkahelyem a Dunai Kőolajipari Vállalatnál volt.


A Lakótelep központjában, a Kodály Zoltán sétány 26-ban található jelenlegi munkahelyem a Cerberus Társasházkezelő Iroda, ahol munkatársaim segítségével, több mint 800 lakás ügyeit intézzük, valamint társasházak részére nyújtunk több szolgáltatást. 1990-ben az első szabadon választott Önkormányzat képviselőjének választottak. 2005-ben több kollégámmal együtt megalakítottuk a Magyar Társasházkezelők Országos Szakmai Szövetségét, aminek egyik alelnöke vagyok. 2002 óta a Százhalombattai Civil Tanács elnökségében is próbálom erősíteni a civil gondolkodást. Megtisztelő számomra, hogy az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület nevében, Vezér Mihály felkért, hogy legyek az 1. számú választókerület képviselő-jelöltje. Úgy gondolom, hogy a város közéletében még nagyobb súllyal kell képviselni a pártoktól független gondolkodást, a döntésekben az elfogulatlanságot és szakmaiságot kell érvényesíteni.

Programom:
Nem ígérgetek felelőtlenül, hanem megpróbálok megoldásokat keresni az alábbiakra:

- A még felújításra nem került épületeken panel felújítást, gépészeti korszerűsítést kell elvégezni.


- Reális a szociális helyzethez igazodó közüzemi díjakat kell megszabni.

- A térfigyelő rendszer tovább bővítésével nagyobb közbiztonságot és rendet az utcákon és a parkokban! A játszótereken az éjszakai hangoskodást meg kell szüntetni, a zajos teherautók és buszok parkolását a lakótelepen kívül kell megoldani.


- Közmunkások, parkőrök bevonásával a parkok tisztaságát, épségét fenn kell tartani.

- A Kodály Zoltán sétány kapcsolódjon szervesen az új Belvárosi részhez (megújult Szent István tér). Legyen igazi sétáló utca, parkosítva, pihenőkkel ellátva!

- Csapadékvíz elvezetését az egész körzetben meg kell oldani!

Megválasztásom esetén vállalom, hogy elérhető leszek, biztos lehet bennem, problémáival továbbra is megtalál! Kérem, gondolja végig, hogy a pártpolitikusok felelőtlen ígéreteiből valójában mi is valósult meg. A mai helyzetben városunkban a közbizalmat nyugodt lelkiismerettel csak egy civil szakmai programra szabad adni. Kérem, tegyen Ön is így!

Elérhetőségek: 2440 Százhalombatta, Kodály Zoltán stny. 26
Tel: 06/23-358-797, 06/30-9509-650