2010. szeptember 5., vasárnap

Rövid hírek

Kedves Barátaim, szeretnék néhány hírt megosztani Veletek/Önökkel néhány mondatban:

Elindul az Ipari Park újabb 10 hektáros bővítése. A tervezett költség 261 MFt lesz, melyhez önkormányzatunk 78 MFt vissza nem térítendő támogatást nyert, amely a teljes bekerülési költség 30%-a.

Az ERSTE Bank Üzleti Igazgatósága értesítette önkormányzatunkat, hogy a polgármester kérésének eleget téve a Százhalombatta Óvárosában bankautomata (ATM) kerül kiépítésre. A szerződéskötés és a telepítés részleteinek egyeztetése folyamatban van.

A Battai Napok halászléfőző versenyén az ÉSZKE csapata is rajthoz áll. Sztárvendégeink:
Csala Zsuzsa színművésznő,
Straub Dezső színművész,
Magyar Zoltán kétszeres olimpiai bajnok tornász.
Főszakács: Lévai Ferenc vállalkozó,
Kukta: Vezér Mihály százhalombattai lakos.

A Battai Napok megnyitóján szeptember 10-ig 17.00 órai kezdettel adják át a Tiszta Udvar, Rendes Ház és a Virágos Százhalombattáért dobogós helyezéseit, díjait.

Szeptember 9-én 18.00 órakor dunafüredi lakossági fórumot tart a Gátőrházban Sinka László és Szél Pál képviselő-jelöltek.

Szeptember 13-án 17.30-kor a Pannónia lakótelepen élők számára fórumot tart Sinka László képviselő-jelölt.

Szeptember 14-én 17.00 órai kezdettel az Újtelep-Urbárium lakói számára lakossági fórumot tart Vezér Mihály képviselő-jelölt.

Szeptember 15-én 18.00 órai kezdettel az I. és II. körzet lakói számára fórumot tart Fazekas Csaba és Győri István képviselő-jelöltek.

Az idei tanévkezdést az ÉSZKE képviselői kezdeményezésére az önkormányzat minden százhalombattai állandó lakcímmel rendelkező általános iskolás korú diák számára ingyenes tankönyvvel könnyítette meg.

Sajnálattal értesültünk arról, hogy hosszas betegség után elhuny Tóth István úr, a Dunamenti Erőmű Vállalat volt vezérigazgatója. Halálával egy kiváló barát, sikeres vezető és városépítő távozott el. Emlékét megőrizzük: az ÉSZKE Elnöksége.