2010. október 4., hétfő

Köszönetnyilvánítás

Százhalombatta Tisztelt Választópolgárai!


Nehéz szavakat találnom, hogy leírjam az érzéseimet. A választás éjszakáján rengetegen megtaláltak, hogy gratuláljanak ehhez a fantasztikus eredményhez.

- Öregem! De jó neked! Ennyi választód van? - Mondták sokan.

Bólogattam, de közben arra gondoltam:  Nekem még annál is sokkal jobb!
Nekem ennyi BARÁTOM van Százhalombattán!
Mert „bajban ismerszik meg, ki is az igazi barát!” – és én bajban voltam tegnapig. Komoly támadások értek, és meghatott, hogy ilyen rengetegen érezték meg a vádak hamis csúsztatásait, a támadások kampány jellegét. Egyik ellenfelem idézte választási programjában a „Kis herceg” gyönyörű gondolatát: „Jól csak a szívével lát az ember!” Így igaz! A százhalombattai szavazók fele vasárnap – úgy érzem – a szívével írta be a szeretet ikszét abba a pici négyzetbe.

Köszönöm, kedves Barátaim szeretetük kirobbanó bizonyítékát, amivel megajándékoztak, és amivel végtelenül boldoggá tettek október harmadikán.

Mikor a választás éjszakáján végre elcsendesült a környék, és egyedül maradtam, kezemben egy pohár pezsgővel még kiálltam az udvarra és felnéztem az éjszakába. Még valamit meg kellett beszélnem VALAKIVEL. Szerencsére egy véleményen voltunk...

Mától nincs ellenfél, csak Battáért tenni akaró felebarátaim vannak. Elfelejtek minden vélt vagy valós sérelmemet, mert csak egyetlen közös célunk lehet mindnyájunknak. A választói bölcsesség egy meglehetősen kiegyensúlyozott Képviselő-testületet hozott létre Százhalombattán 2010-ben, ahol csak teljes egyetértésben tudjuk megoldani a ránk váró feladatokat, gondokat, mert gondok azért nálunk is vannak/lesznek. Azonban egy vezetőnek kötelessége segíteni a BARÁTAI gondjain.

A szavazócédulákat a törvények szerint záros határidőn belül meg kell semmisíteni, de a barátságot, ha az igazi, soha nem szüntetheti meg semmilyen törvény!
Köszönöm, hogy elhitték nekem:


Battán élni Büszkeség – Battáért élni Dicsőség



Vezér Mihály
polgármester