2010. augusztus 20., péntek

Battán élni büszkeség - Battáért élni dicsőség

Battán élni büszkeség!

...de én személyesen ennél már sokkal többet tudok:

Battáért élni dicsőség!!!

Kedves százhalombattai barátaim!

Ezúton is szeretném megerősíteni, hogy elindulok az október 3-ai önkormányzati választáson annak érdekében, hogy polgármesterként és egyéni képviselőként az Újtelep Urbárium választókerületében továbbra is motorja lehessek városunk fejlődésének és szolgálhassam az Önök mindennapjait.

Azért kérem bizalmukat, hogy

  • Százhalombatta 2006 óta ismét beindult fejlődése ne törjön meg újra,

  • az irányításommal 16 éve elért eredményeket „szakavatatlan kezek” ne rombolják le ismét,

  • szakértelem és kultúrált hangvétel, alkotó értelmes párbeszéd jellemezze továbbra is városunk vezetését,

  • továbbra is gondoskodó önkormányzat maradjunk és segítsük az elesetteket, támogassuk a rászorultakat,

  • megtaláljuk a módját annak, hogy a sok szakmai és élettapasztalattal rendelkező idősebb generáció tudását tovább kamatoztassuk városunk felemelkedésében,

  • segítsük a tehetségek érvényesülését a tanulás és a sport területén is, hogy hazatérve itthon dolgozzanak Százhalombatta nagyobb dicsőségére,

  • a fiatalok kultúrált szórakozására még több lehetőséget teremtsünk itt helyben, megépíthessük a 2008-ban tervezés szintjén elindított Batta Arénát,

  • legalább 1000 új munkahelyet teremtsünk.
Tudjuk azt, hogy sokak keze munkája eredményeként Százhalombatta jóléti város, magas színvonalú közellátásokkal. Így nehéz a jelenlegi állapotokat reálisan felülígérni.

Azt kérem Önöktől, hogy ne a kampánycélú, ésszerű alapot nélkülöző ígéretek dömpingje alapján alkossanak véleményt a jelöltekről. Nézzék azt, hogy ki és mit tett eddig Százhalombattáért! A több ciklus óta jól teljesítő képviselőket tartsák meg. Azokra viszont ne pazarolják a bizalmukat, akik csak beszéltek, semmit sem tettek, a testületi és bizottsági ülésekre javarészt be sem jártak. Óvakodjunk a hamis prófétáktól!

Az önkormányzati választás kizárólag rólunk, emberekről, itt élőkről, a mi hétköznapi életünkről szól. Éppen ezért nem helyes, ha a városunk életét az országos pártpolitikát itt helyben leképező emberek határozzák meg. Az így mandátumhoz jutók nem önmaguk értékeinek, vagy a helyi lakosságnak köszönhetik a megválasztásukat, hanem egy párt országos népszerűségének! Éppen ezért elsősorban azon pártok különböző szintű vezetőinek és nem a százhalombattai választóknak akarnak majd megfelelni. Amíg nincs konfliktus a helyi és a pártpolitikai érdek között, addig nincs baj. Ha a kettő közül választani kell, ahogy ez igen gyakran megesik, akkor azon érdek mellé állnak, amelyiktől elsősorban függnek.

Százhalombatta polgármesterének és képviselőinek olyan személyeket kell választani, akik kizárólag a város érdekének vannak alárendelve!

Javaslom, hogy helyismerettel rendelkező, tapasztalt százhalombattaiakra bízzuk városunk jövőjét! Az ÉSZKE kizárólag ilyen képviselőket ajánl megtisztelő figyelmükbe!

 

Tisztelettel: Vezér Mihály