2010. október 28., csütörtök

Százhalombatta alpolgármestere lett a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke

Százhalombatta Város díszpolgára; a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke: Sinka László lett Százhalombatta alpolgármestere.  A sportvezető – aki születése óta Százhalombattán él – tagja a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségének és az Európai Kézilabda Szövetség Végrehajtó Bizottságának is.
A társadalmi alpolgármesteri címet betöltő sportvezető a választási kampány során elmondta, hogy lokálpatriótának vallja magát, hiszen végig követte a város fejlődését és mindenkor szívesen vett részt a helyi kulturális és sportéletében. „Hiszek abban, hogy kizárólag a következetes, kemény és kitartó munka az összefogás erejével ötvözve hozza el számunkra a közös sikert.”


Dobozba zárt szeretet

Kedves Százhalombattaiak!

Az Értünk Százhalombattai Közéleti Egyesület (ÉSZKE) és a Magyarok Öröksége Alapítvány (Pesovár Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és a Forrás Néptáncegyüttes), idén is közös felhívással fordul minden jóérzésű százhalombattai gyermekhez és felnőtthöz!

A Baptista Szeretetszolgálat ebben az évben újra meghirdeti karácsonyi akcióját, a “Tízezer gyermek karácsonyát”, amely mozgalom alapgondolata szerint gyermekek vagy egész családok készítenek ajándékot rászoruló gyermekeknek. Az ajándékok csomagolására szolgáló, színes csomagolópapírba öltöztetett cipősdobozok ma már nem csak sok millió nehéz sorsú gyermek örömét, hanem a szeretet és együttérzés jelképét jelentik szerte a világon.

Csatlakozzon Ön is kezdeményezésünkhöz, hogy a karácsony valóban ünnep lehessen minden gyermek számára. Amennyiben szeretne segíteni, kérjük, hogy ajándékkal megtöltött cipős dobozát legkésőbb december 17-ig juttassa el a Szent István téren lévő Táncházba.

Az adományokat százhalombattai rászoruló családokhoz, valamint a Baptista Szeretetszolgálat által Kárpátaljára, Erdélybe, árvaházakba, illetve Böjte atyához juttatjuk el, lehetővé téve, hogy december 24-én este olyan kisgyermek is kapjon ajándékot, akinek reménye sem lenne erre!

Az ÉSZKE és a MÖA arra vállalkoznak, hogy lebonyolítsák a gyűjtést, és hogy az adományokat célba juttassák. Az első szállítmány különgéppel jut el a határon túlra. A többi csomagot december 20-án és 21-én Százhalombattán, erre a feladatra önként vállalkozó fiatalok viszik el a családokhoz.


Csak keressen egy üres cipős dobozt, és töltse meg jó és hasznos dolgokkal! Bármivel, aminek gyermekként Ön is örülne. Nem az számít, mit tesz a dobozba. Csak az, hogy milyen szívvel.