2010. szeptember 9., csütörtök

Válaszok

Tisztelt Pintér Úr!


- Augusztus 6-áig, az óvadék egy részének bevonásáig nem következett be olyan esemény, amely önkormányzati intézkedésre okot adott volna!

- A társasházak működésével, közgyűlés összehívásával kapcsolatos panasz nem érkezett az önkormányzathoz. Az önkormányzatnak nem feladata a társasházak működésének törvényességi felügyelete.

- Lakossági fórum összehívásáról személyesen, tanúk előtt, egy héttel az eseményt megelőzően értesítettem Hart Andreát, aki jelezte, hogy személyesen vagy jogi képviselő útján jelen lesz a közgyűlésen. Polgármesterként lakossági fórumot hívtam össze a társasházak tulajdonosai számára, melyre nem hívtam meg egyetlen helyi egyesületet, politikai szervezetet sem, mivel a tájékoztató célja az volt, hogy elmondjam: az önkormányzat hogyan fog segíteni a társasházak tulajdonosainak. Ennek módja a társasházi közgyűlés összehívása, melyet az önkormányzat nevében ezen a fórumon kezdeményeztem.

- Sugalmazásával ellentétben társasház működésében törvény szerint nincs feladata és felelőssége a polgármesternek. Hart Andrea, mint közös képviselő beszámoltatása és felelősségre vonása társasház közgyűlésének, illetve számvizsgáló bizottságnak hatásköre, amennyiben ez szükségessé válik. Hart Andrea közös képviselő tevékenysége semmilyen összefüggésben nincs az ÉSZKE tagságával, bármennyire is szeretnék ezt összemosni.

Tisztelt Pintér Úr!
Ragaszkodom válaszaim szó szerinti közléséhez.

Százhalombatta, 2010. szeptember 8.
                                                                                               Üdvözlettel:

Vezér Mihály
polgármester

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése